Yhteystiedot

Löydät meidät Oulun Kaakkurista

Varaa hoitoaika

Kaakkurin Fysioterapia Oy

Kaakkurinraitti 2D, 90420 Oulu
Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Huom, meiltä saatavilla myös ilta-aikoja!

040 589 7882

[email protected]

Ammattilaiset hyvinvointisi tukena

Avaa henkilön esittelyteksti klikkaamalla kuvaa.

Markku Moisala, Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti AMK, Työfysioterapeutti
Markku Moisala
Fysioterapeutti AMK

Markku Moisala

Fysioterapeutti AMK

Olen erikoistunut alaraajafysioterapiaan sekä alaselän ja lantion alueen toimintahäiriöiden tutkimiseen ja kuntouttamiseen. Tuki- ja liikuntaelimistön hoitamiseksi teen manuaalista terapiaa, kuten faskiakäsittelyjä, nivel- ja nikamamobilisointia ja kinesioteippausta asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Ammattitaidosta pidän huolta jatkuvalla kouluttautumisella ja viime vuodet olen opiskellut Kinetic Control -menetelmän mukaista liikkeen analysointia ja kivun hoitoa liikkeen avulla. Olen myös hankkinut työfysioterapeutin pätevyyden, joten työperäisten vaivojen kuntoutus onnistuu myös.

Tavoitteenani on auttaa sinua kokonaisvaltaisesti tuki-ja liikuntaelinvaivojesi hoidossa. Tutkin ja analysoin ongelmien juurisyitä, kohdennan manuaaliset hoidot tämän mukaan ja ohjaan oikeat harjoitteet kuntoutumisen etenemiseksi. Tärkeintä on toimintakykysi kehittäminen ja hyvinvoinnin lisääntyminen arjessasi.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni lääkärin lähetteellä tai ilman.

Koulutukset:

 • Kinetic Control -menetelmä 2018-2020
 • Työfysioterapeutti 2019
 • Safy Ry – Pitkä alaraajakoulutus 2016
 • Fysi Ry –  Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus 2015
 • McKenzie-koulutus (MDT) osiot A-D 2012
 • Lyhyempiä muutaman päivän fysioterapia-alan koulutuksia useampia vuosina 2012-2020

044 506 0904 [email protected]
Nilla Järvensivu, Fysioterapeutti AMK
Nilla Järvensivu
Fysioterapeutti AMK

Nilla Järvensivu

Fysioterapeutti AMK

Olen toiminut fysioterapeuttina Oulun seudulla vuodesta -97. Työurani on ollut monipuolinen,kiinnostava ja jatkuvasti ammattitaitoa haastava niinkuin fysioterapia alana on. Tavoitteenani onkin aina ollut olla luotettava, kuunteleva ja kannustava fysioterapeutti. Toivottavasti asiakkaat näkevät minut iloisena ja helposti lähestyttävänä ihmisenä. Nämä itselleni luontaiset perusarvot ovat osoittautuneet hyviksi työvälineiksi vuorovaikutussuhteen luomisessa sekä kuntoutuksen yhteisen päämäärän saavuttamisessa.

Koulutuksistani suuri osa on painottunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ennaltaehkäisyn, hoidon ja tukitoimien eri osa-alueille. Olen osallistunut myös useisiin neurologisen kuntoutuksen koulutuksiin ja saanut työkokemusta myös runsaasti. Koulutuskokonaisuuksista laajimpia ovat olleet yläraajaterapia sekä selän kuntoutukseen liittyvät erilaiset terapian keinot. Työssäni minua kiinnostavat liike ja sen analysointi, fyysiset toimintakykyrajoitukset, olivatpa ne ylikuormitus-, liikkumattomuus-, urheiluvamma- tai tapaturmaperäisiä sekä erilaiset neurologiset sairaudet kaiken ikäisillä.

Otan vastaan itsemaksavia, vakuutusyhtiöiden maksusitoumus-, työterveyssopimus-, ja hieronta-asiakkaita. Minulta voi kysyä myös ilta-aikoja, joita teen sovittaessa. Varaa aikasi soittamalla, sähköpostilla tai nettiajanvarauksella. Tervetuloa! 🙂

045 356 6999 [email protected]
Janne Rinne, Koulutettu hieroja
Janne Rinne
Koulutettu hieroja

Janne Rinne

Koulutettu hieroja

Hierojana olen ammattitaitoinen, positiivinen ja erittäin motivoitunut kehittymään. Pyrin auttamaan ihmistä ikään katsomatta koulutuksieni mukaan. Rohkaisen ja opastan asiakkaitani omaehtoiseen liikkumiseen ja kuntoutumiseen, hieronnan tueksi. Pyrin huomaamaan, kun koulutustasoni ei ole riittävä, jolloin ohjaan asiakkaitani fysioterapeuteille, naprapaateille tms.”Ongelmalähtöinen” hierontatyyli on minulle ominaista. Aina ei kuitenkaan tarvitse olla mitään ongelmia, kun hakeutuu minun käsiteltäväksi, vaan kaikki ovat tervetulleita.

Olen erittäin rehellinen hoidon tarpeesta, enkä pyri myymään hierontaa vain hieronnan vuoksi.

Ammatillinen polkuni:

 • Koulutettu hieroja, Vierumäen urheiluopisto, 2004
 • Sairaanhoitaja AMK, Lappeenranta, 2008
 • Koulutettu hieroja Janne Rinne tmi, 2009
 • Yhteistyö Oulunseudun urheiluakatemian kanssa, 2009 (loppunut 2016)
 • Toimipiste Jääliin, kevät 2011 (loppunut 2014)
 • Toimipiste Kempeleeseen, syksy 2012
 • MST-alaraajakoulutus, 2013
 • ODL-liikuntalääketieteen päivät, nilkan rakenne, 2015
 • Bodytech manual myofascial techniques, alaraajat 2016, Yläosa 2017

050 412 8418 [email protected]

Varaa hoitoaika

Hoitoajan varaaminen onnistuu sähköisen ajanvarauksemme kautta 24/7 tai puhelimitse numerosta 040 589 7882 arkisin 8-16.